Hunner

Mathilde

Fuldt navn: DK Benga Mathilde. En lækker hunkat med stærk hage, god profil, ører der sitter pænt og interessant kropsbygning. Hendes pels føles som silke at røre ved og mønsteret er som malet på hende. Mathilde er en pige med gang i, hun er ganske så opfindsom og fuld af sjov og ballade samtidig med at hun er meget social og kælen.

-------------------------------------------------------------------------------

Naba

 Fuldt navn: DK Benga Naba. Jeg faldt for Naba allerede da hun var nyfødt og er super glad for at jeg beholdt hende. Hun har rigtig godt mønster fyldt med små/medium rosetter over det hele og har et kønt ansigt. Hendes personlighed er sød og venlig, hun har også klaret sig rigtig flot på udstilling.

-------------------------------------------------------------------------

Mandalay

Mandalayotteenhalvjpg

Mandalay30-12-2019jpg

mandalaysidderudejpg

Fuldt navn: DK Benga Mandalay. Mandalay har god størrelse for en hunkat at være og er ret mørk og varm i farven, hendes pels er tætliggende og skinnende blank med masser af glitter. Jeg har store forhåbninger om at Mandalay skal give nogle smukke killinger i 2020.

----------------------------------------------------------------

Venus

PlanetVenus1aarjpg
Venus1aar4jpg
Venusprofil55mjpg

Fuldt navn: DK Benga Planet Venus. Hun har den blødeste, lækre pels med rigtig godt mønster. Hendes farve er rødgylden og hun har en lang krop og smukt ansigt med store øjne og brede knurhårs puder. Venus har ellers rigtig gode moder egenskaber.