Hunner

Phi Phi - kommende avlshun

Fuldt navn: DK Benga Phi Phi. Hun er stadigvæk kun en killing men Phi Phi har allerede et ret specielt look, fantastisk pelskvalitet, ekstrem kontrast og flot farve. Det bliver meget spændende at følge hendes videre udvikling.

Kiin Kiin

 Fuldt navn: Absolutely Kiin Kiin. Amerikansk import som jeg er rigtig glad for at jeg fik købe til mit avlsprogram. Kiin Kiin har både nye blodslinjer at arbejde med og en rigtig fin pelskvalitet samt flot farve og super kontrast. Tak til Gail Sanford for denne lækre pige.

Gandhia

Fuldt navn: SC DK Benga Give Me Gandhia. Jeg er vild med Gandhia af flere grunde, hun har god størrelse for en hunkat at være, superlækker pels, både når det gælder tekstur og farve/kontrast. Hun har desuden et smukt ansigt med herligt udtryk og så er hun "mors pige" som godt ved hvordan hun skal få opmærksomhed.

Lonely Planet ("Baby")

Fuldt navn: DK Benga Lonely Planet. "Baby" er en stor hunkat med rigtig god tyngde i kroppen og et flot hoved med brede knurhårspuder. Hun er særdeles sød og tillidsfuld og har de aller bedste moder egenskaber. "Baby" har fået sit navn Lonely Planet fordi hun var enebarn og kælenavnet fordi hun var min baby fra hun blev født idet hun skulle flaskes op da hendes mor ikke havde mælk nok.