Hunner

Phi Phi

Fuldt navn: DK Benga Phi Phi. En pige med ekstrem pels, både farve, kontrast og tekstur er i særklasse. Phi Phi har ellers et ret specielt look og smuk profil. Hendes personlighed er mild, sød og kærlig.

-------------------------------------------------------------------------------

Kiin Kiin

 Fuldt navn: Absolutely Kiin Kiin. Amerikansk import som jeg er rigtig glad for at jeg fik købe til mit avlsprogram. Kiin Kiin har både nye blodslinjer at arbejde med og en rigtig fin pelskvalitet som hun giver videre til sine killinger. Tak til Gail Sanford for denne lækre pige.

-------------------------------------------------------------------------

Saga

Fuldt navn: DK Benga Saga. Til trods for at jeg koncentrerer mig om opdræt af spottet mønster har jeg valgt at beholde denne marble mønstrede hunkat til avl da hun har mange gode kvaliteter som jeg gerne vil have videreført. Saga har god højde i hovedet, super blød pels med smuk farve og så er hun en rigtig puttekat.
---------------------------------------------------------------------------

Mandalay

Mandalayfourandahalfmjpg

Mandalaysnart6mjpg

Mandalaysixmjpg

Fuldt navn: DK Benga Mandalay. Mandalay er endnu ikke voksen men tegner til at blive en stor hunkat lige som hendes forældre. Når det gælder farve er Mandalay ret mørk og varm, hendes pels er tætliggende og skinnende blank med masser af glitter. Mandalay har ellers et godt look og brede, puffy knurhårspuder. Hun er en bestemt dame der ved hvad hun vil.

----------------------------------------------------------------

Venus

Venusvside55m1jpg
Venusprofil55mjpg
Venussiddende55mjpg

Fuldt navn: DK Benga Planet Venus. Helsøster til Mandalay og med mange fælles træk. Venus har den blødeste pels og har rigtig god flyd i mønsteret , hendes farve er rødgylden og Venus har en super krop med god længde. Hun bor hos fodervært hvor både hendes smukke udseende og dejlige personlighed bliver højt værdsat.