Hunner

Mathilde

Fuldt navn: DK Benga Mathilde. En lovende killing som skal bruges i avl når hun er blevet gammel nok. Jeg kan rigtig godt lide Mathildes kropsbygning og også hendes hoved som bliver bedre og bedre eftersom hun vokser. Mathilde har ellers en silkeagtig pels som er super lækker at røre ved. Nye billeder kommer efterhånden.

-------------------------------------------------------------------------------

Naba

 Fuldt navn: DK Benga Naba. Endnu en lovende killing som jeg er spændt på at se hvordan udvikler sig. Jeg faldt for Naba da hun var nyfødt pga. hendes gode mønster, hun er fyldt med små/medium rosetter over det hele og har dejlig blød pels. Senere har hun vist sig som en med vidunderlig personlighed hvilket jeg værdsætter højt. Nye billeder kommer efterhånden som hun udvikler sig. 

-------------------------------------------------------------------------

Mandalay

Mandalayotteenhalvjpg

Mandalayhalvandetaarjpg

mandalaysidderudejpg

Fuldt navn: DK Benga Mandalay. Mandalay har god størrelse for en hunkat at være og er ret mørk og varm i farven, hendes pels er tætliggende og skinnende blank med masser af glitter.  

----------------------------------------------------------------

Venus

PlanetVenus1aarjpg
Venus1aar4jpg
Venusprofil55mjpg

Fuldt navn: DK Benga Planet Venus. Hun har den blødeste, lækre pels med rigtig godt mønster. Hendes farve er rødgylden og hun har en lang krop og smukt ansigt med store øjne og puffede knurhårspuder.