Hunner

Phi Phi - til salg som kælekat

Fuldt navn: DK Benga Phi Phi. En pige med ekstrem pels, både farve, kontrast og tekstur er i særklasse lige som hendes mor Kiin Kiin. Phi Phi har ellers et ret specielt look og smuk profil. Hendes personlighed er mild, sød og kærlig. Hun er nem at komme i kontakt med for nye mennesker og vil gerne være med i alt hvad der sker. Phi Phi går ellers godt overens med de fleste katte. Phi Phi er født 10-02-2018.

-------------------------------------------------------------------------------

Kiin Kiin - til salg som kælekat

 Fuldt navn: Absolutely Kiin Kiin. Amerikansk import som jeg er rigtig glad for at jeg fik købe til mit avlsprogram. Kiin Kiin har været en fantastisk mor og nu er tiden kommet for at hun skal have et nyt hjem med fred og ro. Kiin Kiin er meget kælen og kontaktsøgende overfor "sine" mennesker men skal bruge lidt tid for at blive tryg ved nye mennesker. Jeg vil tro hun ville nyde at blive enekat. Derfor vil hun nok passe bedst enten hos en enlig person eller et par uden andre dyr. Kiin Kiin er født 22-12-2015.

-------------------------------------------------------------------------

Mandalay

Mandalayotteenhalvjpg

Mandalay95mjpg

mandalaysidderudejpg

Fuldt navn: DK Benga Mandalay. Mandalay har god størrelse for en hunkat at være og er ret mørk og varm i farven, hendes pels er tætliggende og skinnende blank med masser af glitter.  

----------------------------------------------------------------

Venus

PlanetVenus1aarjpg
Venus1aar4jpg
Venus1aar5jpg

Fuldt navn: DK Benga Planet Venus. Hun har den blødeste, lækre pels med rigtig godt mønster. Hendes farve er rødgylden og hun har en lang krop og smukt ansigt med store øjne og puffede knurhårspuder.