Hunner

Phi Phi

Fuldt navn: DK Benga Phi Phi. En pige med ekstrem pels, både farve, kontrast og tekstur er i særklasse. Phi Phi har ellers et ret specielt look og smuk profil. Jeg håber at hun med tiden får noget mere bredde i hoved og næseparti.

-------------------------------------------------------------------------------

Kiin Kiin

 Fuldt navn: Absolutely Kiin Kiin. Amerikansk import som jeg er rigtig glad for at jeg fik købe til mit avlsprogram. Kiin Kiin har både nye blodslinjer at arbejde med og en rigtig fin pelskvalitet som hun giver videre til sine killinger. Tak til Gail Sanford for denne lækre pige.

--------------------------------------------------------------------------

Saga

Fuldt navn: DK Benga Saga. Til trods for at jeg koncentrerer mig om opdræt af spottet mønster har jeg valgt at beholde denne marble mønstrede hunkat til avl da hun har mange gode kvaliteter som jeg gerne vil have videreført. Saga har et smukt hoved, super blød pels og  hun elsker at putte.
---------------------------------------------------------------------------

Lonely Planet ("Baby")

Fuldt navn: DK Benga Lonely Planet. "Baby" er min største hunkat med rigtig god tyngde i kroppen og et flot hoved med brede knurhårspuder. Hun er særdeles sød og tillidsfuld og har de aller bedste moder egenskaber. "Baby" har fået sit navn Lonely Planet fordi hun var enebarn og kælenavnet fordi hun var min baby fra hun blev født idet hun skulle flaskes op da hendes mor ikke havde mælk nok.
-----------------------------------------------------------------------------

Mandalay

Mandalayfourandahalfmjpg

Mandalayface45mjpg

Mandalayude5maanederjpg

Fuldt navn: DK Benga Mandalay. Stadigvæk kun en killing men hun ligner allerede sin mor Lonely Planet når det gælder ansigt. Mandalay er ved at klare op i pelsen efter en tid med fuzzypels og hendes farve udvikler sig til at blive varm gylden med rødligt center i rosetterne.